Egy Cukrász munkássága és fejlődése

Leírja a töltelékeket és a mint látjuk a címben a munkásságát és a fejlődését


Cukrászati Tankönyv

 

Kép



 

   Ezt a Menüpontot azért hoztam létre, hogy egy helyre sűrítve, talán egyszerűbb tájékozódási lehetőséggel tanuljuk meg a Cukrász szakma rejtelmeit.

 

Fejezetekbe szedve igyekeztem áttekinthetővé tenni a tartalmat, így mindenki megtalálhatja azt, amire kíváncsi.



Forrás: Dr. Dunszt Károly  

 Cukrászati technológia I.




Tartalomjegyzék

 

I. FEJEZET

 

A cukrászat rövid törénete

 

II. FEJEZET

A cukrászat nyersanyagai 


Édesítőszerek

Természetes édesítőszerek

A Cukor 

A méz

Mesterséges édesítőszerek

A lisztek

A búzaliszt

 



Egyéb lisztek

Édesipari termékek

A kakaó és a csokoládé

Az olajos magvak

A zsiradékok

Növényi eredetű zsiradékok

Állati eredetű zsiradékok

A tej és tejtermékek

A tej fogalma, jelentősége és összetétele

A tej tulajdonságai jelentősége összetétele

A tejipar termékei:






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 1
Heti: 10
Havi: 14
Össz.: 8 343

Látogatottság növelés
Oldal: Tankönyv
Egy Cukrász munkássága és fejlődése - © 2008 - 2024 - egycukrasz.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »